HÖST PÅ BRYGGAN (Mån-lör 17:30-21:00)
Förrätter
Fisksoppa 1/2 115:-, 1/1 179:-
Havets godheter varvade med grönsaker och smaksatt med fänkål och stjärnanis.
Med rouille och bröd vid sin sida.

Löjrom 135:-
Klassiskt serverad med rödlök, créme fraiche och rostat bröd

Kantarelltoast 115:-
Smörstekta och avslutade med grädde serverade på brioche.

Varmrätter
Röding, 245:-
Serverad med vinkokta blåmusslor höstens primörer samt smörad musselvelouté.

Torsk, 255:-
Rimmad torskrygg, jordärtskocksrisotto, rökt sidfläsk, syrad rödlök och rotfruktschips.

Hjort, 245:-
Rosastekt bolar med pepparrotsmaksatt potatispure, portvinsreduktion och picklad svamp.

Konfiterat anklår 245:-
Serveras med bakad pumpapuré, svartkål, Maderirasky och örtvänd potatis.

Dessert
Ost 135:-
Tre sorters ost med torkad fruktmarmelad, pekannötter och hembakat fröknäcke.

Creme Brulee 98:-
Smaksatt med vanilj serveras med
persikokräm, färska hallon och hallonsorbet.

Kullados & Co 129:- Kaffe, 3 cl Kullados äpplebrandy och hemgjorda praliner

ALLTID PÅ BRYGGAN

Fisksoppa 1/2 115:-, 1/1 179:-
Havets godheter varvade med grönsaker och smaksatt med fänkål och stjärnanis.
Med rouille och bröd vid sin sida.

Bryggans räktrål 189:-
En skiva hembakat bröd, kokt ägg, plockad dill, klyftad citron och rejält med handskalade räkor.
Hur gott som helst – när som helst.
(Take away pris: 165:-)

Vegetariskt 175:-
Jordärtskocksrisotto serveras med picklad svamp samt höstens primörer och toppas med Grana padano samt rotfruktschips

Wallenbergare 195:-
Klassikern av kalvfärs och grädde, serverad med potatispuré, ärtor och lingon.

Hovdessert 89:-
Mer känd som marängsviss. Med andra ord den
goda blandningen av grädde, glass, banan,
chokladsås och inte minst maränger.