SOMMAR PÅ BRYGGAN (Mån-lör 17:30-21:00)
Förrätter
Fisksoppa 1/2 115:-, 1/1 179:-
Havets godheter varvade med grönsaker och smaksatt med fänkål och stjärnanis.
Med rouille och bröd vid sin sida.

Löjrom 135:-
Klassiskt serverad med rödlök, créme fraiche och rostat bröd

Biff tartar 125:-
Med tryffelmajonnäs, friterad svartkål, vaktelägg och krutonger

Kantarelltoast 115:-
Smörstekta och avslutade med grädde serverade på brioche.

Varmrätter
Kungsflundra 255:-
Serverad med variation på äpple, bakad jordärtskocka, cider- och krondillsvelouté

Kummel 245:-
Stekt, panko- och baconpanerad kummel, serveras med blomkålsrisotto och smörstekta trattkantareller

Högrev 245:-
Långtidsbakat högrev med bakad rotselleri, smörad bladspenat, rostade sesamfrön och höstens svamp.

Konfiterat anklår 245:-
Serveras med bakad pumpapuré, svartkål, Maderirasky och örtvänd potatis.

Dessert
Tarte tatin 98:-
Serverad med kanel- och romglass.

Ost 135:-
Tre sorters ost med torkad fruktmarmelad, pekannötter och hembakat fröknäcke.

Choklad 98:-
Chokladmousse smaksatt med xante, kaffesmulor, kanderade hasselnötter och blåbär

Kullados & Co 129:- Kaffe, 3 cl Kullados äpplebrandy och hemgjorda praliner

ALLTID PÅ BRYGGAN

Fisksoppa 1/2 115:-, 1/1 179:-
Havets godheter varvade med grönsaker och smaksatt med fänkål och stjärnanis.
Med rouille och bröd vid sin sida.

Bryggans räktrål 189:-
En skiva hembakat bröd, kokt ägg, plockad dill, klyftad citron och rejält med handskalade räkor.
Hur gott som helst – när som helst.
(Take away pris: 165:-)

Vegetariskt 175:-Blomkålsrisotto med brynt jordärtskocka, höstens primörer, grana padano och höstens svamp.

Wallenbergare 195:-
Klassikern av kalvfärs och grädde, serverad med potatispuré, ärtor och lingon.

Hovdessert 89:-
Mer känd som marängsviss. Med andra ord den
goda blandningen av grädde, glass, banan,
chokladsås och inte minst maränger.