VÅRVINTER PÅ BRYGGAN

FÖRRÄTT
Kräftbisque 125:-
Krämig bisque på havskräfta med halstrad pilgrimsmussla och parmesanchips.

Krokett 95:-
Rostad majskrokett med pumpacreme, chips på vedrökt sidfläsk och blomsterkrasse.

Fisksoppa 1/2 115:-, 1/1 179:-
Havets godheter varvade med grönsaker och smaksatt med fänkål och stjärnanis.
Med rouille och bröd vid sin sida.
Vitlöksbröd 45:-

VARMRÄTT
Torsk 245:-
Filé serverad med brynt smör, pepparrot, kapris samt potatispuré

Regnbåge 225:-
Halstrad regnbågsfilé med blåmussla, vitvinsveluté, syrade betor och stompad Larsviken potatis.

Hjort 245:-
Med potatis- västerbottenterrine, rotselleri, stekt Hällestadssvamp och lingonsky.

Anka 215:-
Salviasmaksatt pumpakräm, apelsinkokt svartrot, brysselkål och rostad mandel.

DESSERT
Ost 135:-

Tre sorters ost med tomatmarmelad
pekannötter och hembakat fröknäcke.
*Att njuta till osten; Ett glas Portvin 50:-

Chokladbrûlée 98:-
Serveras med havtorn samt dulce de leche mousse.

Kullados & Co 129:-
Kaffe, 3 cl Kullados äppelbrandy
och hemgjord pralin.

Sorbet/Glass 25:-/kula

Pralin 25:-
Hemgjord pralin som gör sig så bra till kaffet.

ALLTID PÅ BRYGGAN

Fisksoppa 1/2 115:-, 1/1 179:-
Havets godheter varvade med grönsaker och smaksatt med fänkål och stjärnanis.
Med rouille och bröd vid sin sida.

Bryggans räktrål 195:-
En skiva hembakat bröd, kokt ägg, plockad dill, klyftad citron och rejält med handskalade räkor.
Hur gott som helst – när som helst.
(Take away pris: 165:-)

Ravioli 175:-
Svampfylld ravioli med karljohankräm och smörstekt ekologisk svamp från Hällestad

Wallenbergare 195:-
Klassikern av kalvfärs och grädde, serverad med potatispuré, ärtor och lingon.

Hovdessert 89:-
Mer känd som marängsviss. Med andra ord den
goda blandningen av grädde, glass, banan,
chokladsås och inte minst maränger.

Praliner 25:-/styck
Sorbet/Glass 25:-/kula

Kullados & Co 129:-
Kaffe, 3 cl Kullados äpplebrandy och hemgjorda praliner