FÖRRÄTT
Kräftbisque 125:-
Krämig bisque på havskräfta med quenelle på rökt lax och räka. Dillmarinerad fänkål och chips på jordärtskocka.

Charkplatta 115:-
Två sorters kallskuret, två sorters ost, lantpaté serverat med oliver, tomatmarmelad och bröd.

Fisksoppa 1/2 115:-, 1/1 179:-
Havets godheter varvade med grönsaker och smaksatt med fänkål och stjärnanis.
Med rouille och bröd vid sin sida.
Vitlöksbröd 45:-

VARMRÄTT
Torsk 235:-
Filé serverad med brynt smör, pepparrot, kapris samt potatispuré

Regnbåge 225:-
Halstrad regnbågsfilé med blåmussla, vintergrönsaker, potatis och rouille.

Ryggbiff 245:-
Örtstekt ryggbiff serverad med balsamicoinkokt fläsk, Karl-Johankräm, rostad potatis och rödvinssky.

ALLTID PÅ BRYGGAN

Fisksoppa 1/2 115:-, 1/1 179:-
Havets godheter varvade med grönsaker och smaksatt med fänkål och stjärnanis.
Med rouille och bröd vid sin sida.

Bryggans räktrål 189:-
En skiva hembakat bröd, kokt ägg, plockad dill, klyftad citron och rejält med handskalade räkor.
Hur gott som helst – när som helst.
(Take away pris: 165:-)

Arancini 175:-
Serverade med kräm av Karl-Johan svamp. Därtill rostad jordärtskocka och vintergrönsaker

Wallenbergare 195:-
Klassikern av kalvfärs och grädde, serverad med potatispuré, ärtor och lingon.

Hovdessert 89:-
Mer känd som marängsviss. Med andra ord den
goda blandningen av grädde, glass, banan,
chokladsås och inte minst maränger.

Ost 135:-
Tre sorters ost med torkad fruktmarmelad, pekannötter och hembakat fröknäcke.

Creme Brulee 98:-
Smaksatt med vanilj serveras med
myltade hjortron och mandelcrunch.

Kullados & Co 129:-
Kaffe, 3 cl Kullados äpplebrandy och hemgjorda praliner