Denna meny serveras från 17:30.

FÖRRÄTT

Kantarelltoast 125:-
Kantareller på toast med creme fraiche och vedrökt fläsk.

Lax 105:-
Ponzu- & sesammarinerad lax serverad med kimchimajonnäs, picklad ingefära är shimeji.

Anka 125:-
Lättrökt ankbröst med smörstekt kavring, granatäpple, friterad svartkål och björnbär-& rosmarinvinaigrette.

Fisksoppa 1/2 115:-, 1/1 179:-
Havets godheter varvade med grönsaker och smaksatt med fänkål och stjärnanis.
Med rouille och bröd vid
sin sida.
Vitlöksbröd 45:-

VARMRÄTT

Regnbåge 245:-
Smörstekt regnbågsfilé med potatis- och rotselleripuré, tomat- kaprisvinaigrette och höstgrönsaker.

Flapsteak 245:-
Långtidsbakad serverad med dragonemulsion
höstgrönsaker och picklad rödlök.

Kalvrygg 265:-
Serverad med creme på rostad majs, stekta kantareller och rödvinssås.

DESSERT

Ost 135:-
Tre sorters ost med tomatmarmelad
pekannötter och hembakat fröknäcke.

Tarte 98:-
Choklad- & saltkaramelltarte med yoghurtglass och syltad apelsin
och hasselnötsflarn.

Hovdessert 89:-
Mer känd som marängsviss. Med andra ord den goda blandningen av grädde, glass, banan, chokladsås och inte minst maränger.

Kullados & Co 129:-
Kaffe, 3 cl Kullados äppelbrandy och hemgjord pralin.

Sorbet/Glass 25:-/kula

Pralin 25:-
Hemgjord pralin som gör sig så bra till kaffet.

ALLTID PÅ BRYGGAN

Fisksoppa 1/2 115:-, 1/1 179:-
Havets godheter varvade med grönsaker och smaksatt med fänkål och stjärnanis.
Med rouille och bröd vid sin sida.

Bryggans räktrål 195:-
En skiva hembakat bröd, kokt ägg, plockad dill, klyftad citron och rejält med handskalade räkor.
Hur gott som helst – när som helst.
(Take away pris: 165:-)

Vegetariskt 175:-
Spenat- och ricottafylld tortelloni i krämig sås. Vikentomater, bladspenat, grana padano och tryffelolja.

Wallenbergare 195:-
Klassikern av kalvfärs och grädde. Serveras med potatispuré, rårörda lingon, ärtor och skirat smör.

…OCH BARN
under 10 år äter klassikern spagetti med köttfärssås för endast 45 kr. Utöver detta
finns menyns alla rätter i halv portion
till halva priset.